Nail Battle Nagelwedstrijden yeah schreeuwende vrouw

Ben jij de allerbeste nagelstylist van de Benelux?

Ga de strijd aan met andere nagelstylisten bij de wedstrijden van Nail Battle en bewijs aan jezelf, je klanten en de hele wereld dat JIJ de allerbeste nagelstylist van de Benelux bent!

18

Edities

1.200+

Deelnames

9.700+

Nagels gemaakt

Nail Battle 

Zomer

De Zomer Editie van Nail Battle vind altijd in Juni plaats en bestaat uit Foto Battles en Live Battles. Bij de Foto Battles lever je een foto in van een hand of tips met jouw werk. Bij de Live Battles lever je jouw werk per post aan, zodat de jury het Live kan zien en beoordelen. Je hebt maar liefst 11 Battles waar je uit kiezen, waarvan de thema's wisselen. Kijk snel welke zomerse Battles we voor je hebben!

Nail Battle
Winter

De Winter Editie van Nail Battle vind altijd in Januari plaats en bestaat uit Foto Battles en Live Battles. Bij de Foto Battles lever je een foto in van een hand of tips met jouw werk. Bij de Live Battles lever je jouw werk per post aan, zodat de jury het Live kan zien en beoordelen. Je hebt maar liefst 11 Battles waar je uit kiezen, waarvan de thema's wisselen. Kijk snel welke winterse Battles we voor je hebben!

Voorgaande
edities

Nail Battle bestaat al vele jaren en daar zijn we ongelooflijk trots op! Al die blije gezichten, al die prachtige nagels, al die bekers die we hebben mogen uitreiken, wauw! Elke editie was bijzonder! Neem snel een kijkje bij onze voorgaande edities en geniet met ons mee!
Nail Battle Kampioen 2022 Marjanne Welten

Ben jij zomaar een nagelstylist?

Als je je examen voor het vak nagelstyling behaalt, dan weet je zeker dat je een bepaald niveau hebt bereikt. Met trots neem je je diploma in ontvangst, je lijst hem in en hangt hem vol zelfvertrouwen aan de muur. Laat die klanten maar zien dat je hard gewerkt hebt voor de mooie nagels die je maakt! Tevreden proost je met je familie en vrienden op dit prachtig behaalde doel. 


En dan... Wanneer heb je weer zo'n momentje van trots?  Dat je het gevoel hebt dat je ergens hard voor gewerkt hebt en blij bent met je resultaat? Tuurlijk, tevreden klanten zorgen ook elke keer voor een blij momentje, maar hiervoor bouw je vast niet elke dag een feestje met vrienden en familie :) . Wat je nodig hebt is een echt meetbaar moment. Een doel om naar toe te werken, de lat hoger leggen voor jezelf, aan alles en iedereen kunnen laten zien dat je niet stilstaat maar vooruit gaat.


Nail Battle geeft jou die mogelijkheid! Een mogelijkheid waarbij je jezelf doelen kan stellen en jezelf uitdaagt. Om verder te kunnen groeien en vooruit te gaan. Om te laten zien dat jij niet zomaar een nagelstylist bent, maar een professional! 

Meedoen aan Nail Battle

Nail Battle is dé wedstrijd voor nagelstylisten. Alle nagelstylisten kunnen meedoen: of je nu beginnend nagelstylist bent en jezelf wil blijven uitdagen; of dat je al een nagel master bent en eens wat anders wil doen dat het gewone salonwerk. Jij bepaalt jouw persoonlijke doel!


Nail Battle staat voor:

  • Technische nagelwedstrijden zoals gellak en kunstnagel technieken
  • Creatieve nagelwedstrijden zoals nailart, tipboxen en poster
  • Strijden tegen nagelstylisten van gelijk niveau door de divisie verdeling
  • Netwerken met mede nagelstylisten


Daarnaast krijg je:

  • Uitgebreide feedback van een vakjury
  • Verkoopbaarheid score van je werk, gezien door de ogen van een klant
  • De beste tijd van je leven! :)
Linda Megens deelnemer nail battle

Of je nu net begint of je bent al jaren met wedstrijden bezig, bij de Nail Battle word je gelijk behandeld.

Linda Megens

Winnaar van diverse Nail Battles

Ga jij de uitdaging aan?

Maak jezelf trots en behaal jouw Gellak doel! 

... en misschien wel een beker! 🏆