Nail Battle Beker Promo nagelwedstrijden

Extra prijzen winnen bij Nail Battle?

Publieksprijs

Power to the people! Het publiek kiest haar favoriet!

Meest Strijdlustig

Wie doet er mee aan de meeste Nail Battles?

Ultimate Nail Star

Wie wordt dè grote kampioen van Nail Battle?

Word jij de grote winnaar?

Door je in te schrijven voor Nail Battle maak je automatisch kans op 3 extra prijzen, zonder extra kosten!

  • Publieksprijs
  • Meest strijdlustige deelnemer
  • Ultimate Nail Star


Je hoeft dus niks extra's te doen om automatisch mee te dingen naar deze extra prijzen. Alleen voor de Ultimate Nail Star geldt dat je minimaal aan 3 wedstrijden moet meedoen om kans te maken op deze prijs.

Marian Ramaaker | Jo-Es Nails

Zo maak je kans op de extra prijzen!

Publieksprijs

Laat een onuitwisbare indruk achter op het publiek! Alle thuismaakwedstrijden zullen voor het publiek tentoongesteld worden. Tussen 14 en 15 uur kan het publiek haar favoriet kiezen door te stemmen. De presentatie van je thuisgemaakte werk is dus belangrijk, als je deze beker graag mee naar huis wil nemen!

Meest strijdlustige deelnemer

Wie heeft er zijn zinnen gezet op absolute winst? Wie heeft er de lat het hoogst gelegd? Wie is er de absolute Pitbull van Nail Battle? Degene die deelneemt aan de meeste Nail Battles gaat sowieso met deze prijs naar huis! Bij een gelijke stand kijken we wie de meeste punten gescoord heeft.

Ultimate Nail Star

Per deelname aan Nail Battle verdien je sterren. Nummer 1 verdient 5 sterren, nummer 2 verdient 4 sterren, nummer 3 verdient 3 sterren, nummer 4 verdient 2 sterren en nummer 5 verdient 1 ster. Wie heeft er op het einde de meeste sterren verzameld en mag zich daarmee met recht de grote winnaar van Nail Battle noemen oftwel de Ultimate Nail Star? Let op: om kans te maken moet je aan minimaal 3 wedstrijden deelnemen.

Nail Battle Logo
  • Altijd een wedstrijd die bij je past
  • Neem het op tegen nagelstylisten van gelijk niveau
  • Heb de ervaring van je leven!