Nail Battle Nagelwedstrijden yeah schreeuwende vrouw

Over Nail Battle

Nagelwedstrijden voor & door jou!

Missie

Als nagelstyliste wordt je dagelijks uitgedaagd om de mooiste nagels te maken in de salon. De te behalen winst: een tevreden klant! Maar... dagelijks dezelfde nagels maken... dat kan ook saai zijn en ervoor zorgen dat je je uitdaging en motivatie gaat verliezen. Je moet dus als nagelstyliste op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. En dat is precies waarom er Nail Battle is! Kies je uitdaging in technische of creatieve nagelwedstrijden en bewijs aan jezelf dat je meer kan dan alleen mooie salonnagels maken! Laat zien dat jij de beste nagelstyliste van de Benelux bent!

Het Team

Wendy Vink - Organisator & Initiatiefnemer

Wendy is onze Nail Battle Mama: zonder Wendy zou er geen Nail Battle bestaan! Wendy bedacht de Nail Battle in 2008 met als doel de 'gewone nagelstyliste' uit te dagen en out of the box te denken qua nagels. Wendy: "Als nagelstyliste wordt je het meeste uitgedaagd tijdens je opleiding. Je leert wekelijks nieuwe dingen, nieuwe technieken en nieuwe inzichten. Elk behaald nageldoel wordt gevierd met een mini feestje (jij herinnert je ook vast de blijdschap toen je eerste smile-line goed lukte!). Na je opleiding volgt het salonwerk, waarbij je dagelijks klanten helpt aan mooie, verzorgde nagels. Super leuk en dankbaar werk, maar soms ook een beetje saai, helemaal als je een vaste klantenkring hebt. Het meedoen aan wedstrijden zorgt voor hernieuwde inspiratie en motivatie! Bovendien krijg je feedback van de jury, zodat je je werk naar een nog hoger niveau kan tillen, wat uiteindelijk weer kan resulteren in het werven van meer klanten en/of een hogere prijs kunnen vragen voor je behandeling. Wedstrijden zijn dus eigenlijk een beetje de HBO na je middelbare school." Nail Battle draait dus om leren, jezelf verbeteren en inspiratie & motivatie vinden en behouden!

Wendy heeft zelf vaak meegedaan aan wedstrijden. Zo is ze meervoudig nationaal & internationaal kampioen. Het meest trots is ze op haar overwinning bij de Nailympia in Londen, waarbij ze 180 deelnemers achter zich liet en 1e plaats behaalde bij de Acrylic Sculpting wedstrijd. Inmiddels heeft Wendy het wedstrijdstokje overgedragen aan de teamleden van het Pika-Wedstrijdteam, die ze intensief coacht en traint. Ook is Wendy betrokken achter de schermen bij veel wedstrijden. Zo is ze jurylid geweest bij veel Nederlandse, Belgische en Internationale wedstrijden, waaronder Nailympia in Rome. Als INJA jurylid is Wendy getraind en gecertificeerd jurylid en heeft Wendy de eed afgelegd om altijd eerlijk en objectief te jureren.

Bij Nail Battle is Wendy verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de wedstrijden. Zowel in de voorbereiding, als tijdens de wedstrijden, als bij de prijsuitreiking en de nazorg. Ook draagt Wendy de zorg voor de juryleden en dat alles goed loopt qua puntentelling en scores. Wendy staat altijd open voor suggesties! Heb je dus een tof idee over wedstrijden of heb je voor ons een tip hoe we iets beter kunnen aanpakken? Wendy hoort graag van je!

Susan Strijbosch - Organisator

Susan is de communicatie en social media tijger van Nail Battle. Zij zorgt ervoor dat Nail Battle actief is op zowel Facebook (@nailbattlebenelux) als Instagram (@nail.battle). Stel je een vraag via de social media, dan is de kans groot dat je reactie krijgt van Susan! Susan heeft zelf ook aan vele wedstrijden meegedaan. Haar focus is daarbij hoofdzakelijk nailart, poster en foto wedstrijden. Zowel nationaal als internationaal heeft Susan hier hoge ogen mee gegooid en heeft ze vele bekers mee naar huis mogen nemen. Onlangs mocht Susan haar eigen stempelplaat ontwerpen na winst bij de :YOURS Stamping Battle. Haar funky pop art designs vind je nu overal ter wereld.

Susan is voormalig deelnemer en winnaar van Nail Battle. Ze weet dus precies hoe onze Battles in elkaar steken en ze doet er alles aan dat jij dat ook weet! Want als jij weet hoe de Nail Battle in elkaar steekt, dan vergroot je je kans op winst! Is er jou dus iets onduidelijk over de Nail Battle of wil je gewoon even sparren over Nail Battle, spreek dan Susan aan op onze social media!

Daniëlle Stoutjesdijk - Organisator

Daniëlle is de uitvoerende kracht achter Nail Battle. Krijg je een mailtje van ons? Grote kans dat hij gestuurd is door Daniëlle! Daniëlle heeft zelf de nodige ervaring opgedaan bij wedstrijden. Vooral Nailart wedstrijden hebben altijd haar aandacht gehad. En niet onverdienstelijk! De prijzenkast van Daniëlle puilt uit met mooie bekers en awards. Extra bijzonder was haar winst bij de :YOURS Stamping Battle, waarbij Daniëlle haar eigen stempelplaat mocht ontwerpen. Hoe gaaf is het dat de hele wereld nu werkt met iets wat zij bedacht heeft?!

Als voormalig deelnemer (en winnaar!) van Nail Battle zorgt Daniëlle ervoor dat Nail Battle zo dicht mogelijk bij de deelnemers staat. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijden heeft Daniëlle nauw contact met alle deelnemers. Loop je dus ergens tegenaan als deelnemer, spreek dan zeker Daniëlle aan! Zij zal er alles aan doen dat jij als deelnemer van Nail Battle een TOP ervaring hebt!

Wil je meer weten over ons of over de aankomende Nail Battle?